Aparat anti caini portabil DogSTOP

  • Fara Stoc
    Aparat anti caini portabil DogSTOP
  • 66,76 lei

  • Fără TVA: 55,63 lei
  • Cod produs: 6424589000604
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

Descriere:


 DogSTOP odata ce in raza sa de actiune de pana la 10 metri, vor patrunde cainii acesta va incepe sa emita sunete cu o frecventa de 25.000 Hertzi, sunete inaudibile pentru om dar insuportabile pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat. Suplimentar aparatul poate fi utilizat si in scopuri de antrenament al cainilor, asociind actionarea ultrasunetelor cu o anumita comanda.


 Punerea in functiune:

 
Aparatul functioneaza cu o baterie de 9V( alcalina). Va rugam sa conectati acumulatorul respectand polaritatea bornelor, asa cum este desenat si in interiorul aparatului. Dispune de led cu flashuri luminoase pentru actiune sporita si pe timp de noapte.

 Avantaje:

Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie.


Poate fi purtat foarte usor, intrucat are greutate si dimensiuni reduse. Deoarece nu foloseste substante toxice si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri, poate fi folosit chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente. 


Ideal pentru postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 1 x baterie alcalina 9V

Dimensiuni: 13 x 4 x 2.5 cm
Raza de actiune: 10m
Frecventa: 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 120 dB

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: DogSTOP

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Etichete: ultrasunete caini agresivi, aparat protectie oameni anti caini, aparat portabil ultrasunete contra cainilor