Aparat impotriva painjenilor R-104

  • 2-3 Zile
    Aparat impotriva painjenilor R-104
  • 99,62 lei

  • Fără TVA: 83,02 lei
  • Cod produs: 8421581000128
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
- +


Mod de utilizare:

Aparatul este extrem de usor de utilizat. Doar se conecteaza la reteaua  electruca si acesta va incepe sa emita un camp electromagnetic, ce va "inveli" firele electrice din casa. Intrucat furnicile folosesc campul magnetic al Pamantului pentru a se ghida, aparatul R-104 va afecta aceasta functie a furnicilor, dezorientandu-le, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 200 metri patrati.

Aparatul nu prezinta niciun buton, nu necesita setari sau intretinere periodica. Nu foloseste consumabile sau substante toxice, nu produce fum si este complet silentios. Pentru controlul bunei functionari a aparatului, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali.
 

Avantaje:


Ecologic si non toxic: aparatul foloseste unde electromagnetice, ce vor alunga furnicile, fara sa le omoare, evitand descompunerea acestora in casa. Fara substante toxice, fara foc, fara fum.

Simplu de utilizat: doar introduceti aparatul in priza, si scapati de furnici

Modern: carcasa robusta, cu un design modern, ce nu va atrage atentia intr-un mod neplacut. Inlocuieste cu succes capcanele cu lipici sau spray-urile toxice, ce pot provoca probleme medicale batranilor, copiilor sau persoanelor astmatice.

Poate fi folosit in orice incapere: camera copiilor, bilbioteci, case si vile, apartamente si garsoniere de bloc, camine, librarii, institutii publice, banci, magazine alimentare, cladiri de birouri, etc.

 
Specificatii tehnice:


Alimentare: 220 V
Consum: 5 W
Suprafata acoperita: 200 mp
Dimensiuni: 10.4 x 5.9 x 7.1 cm
 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Producator: Radarcan
Model: R-104
Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Etichete: ultrasunete anti furnici, combatere furnici, aparat combatere furnici