Despre noi

Despre aparateultrasonice.ro

www.aparateultrasonice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei dvs. Daunatorii precum soareci, sobolani, tantari, muste, paienjeni, plosnite, termite, purici, paraziti pot provoca boli grave in randul oamenilor si animalelor de companie, precum si distrugerea caminului dvs.

Gama noastra de produse este cea mai variata de pe piata, atat din punct de vedere al preturilor, tarilor de provenienta, modurilor de functionare, tipurilor de daunatori combatuti precum si a suprafetelor acoperite. 

Importam produse din Spania, Germania, Italia, China si Taiwan. Suntem unici importatori in Romania a produselor RADARCAN (Spania), o firma ce produce doar produse anti daunatori, din gama profesionala. Portofoliul nostru este intr-o continua crestere, pt. a ne putea permite sa va oferim dvs., clientul nostru, cel mai bun pret!

Suntem detinatorii unei game variate de produse, sub marca inregistrata PESTMASTER, incluzand aparate cu ultrasunete, aparate cu unde electromagnetice, raticide si insecticide destinate profilaxiei uman veterinare. Produsele din gama raticide, insecticide si dezinfectanti sunt produse la fabrica din Romania. Aparatele electronice, pentru o mai buna eficientizare a costurilor, sunt produse in Hong Kong sau Taiwan. Tehnologia folosita in producerea aparatelor este rodul cercetarilor efectuate de laboratoare de prestigiu din Germania si Marea Britanie, pe animale de laborator. Tehnologiile implicate sunt ecologice, sigure si nu sunt nocive pentru mediu si oameni. Toate produsele noastre intrunesc standardele, conditiile si prevederile legislatiilor romane, si pot fi comercializate si in state cu legi similare ca ale noastre.

aparateultrasonice.ro este proprietatea firmei S.C. AGAN TRUST S.R.L.

De ce sa cumpar de pe aparateultrasonice.ro?

- gama variata de produse

- preturi reduse datorita strategiilor de marketing

- prezentare detaliata a produselor

- eficienta garantata a produselor

Sunteti clientul nostru daca:

- tantarii nu sunt prietenii vostri cei mai buni

- simtiti ca e momentul sa va luati adio de la gandacii de bucatarie

- va este frica de animalele nesupravegheate si intrati frecvent in contact cu acestea

- va plac soarecii, dar numai in desene animate

- aveti oroare de sobolani

- aveti un depozit de cereale sau alte materiale si nu aveti nevoie de "chiriasi" rau-platnici si distrugatori

- aveti o afacere in agricultura

- va plac locurile curate

Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul www.roinsect.ro si la continutul sau, sunt detinute de AganTrust srl sau altfel spus sunt utilizate de roinsecticide in conformitate cu legile in vigoare.

Prin accesarea paginii web www.aparateultrasonice.ro va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. 

Accesand site-ul www.aparateultrasonice.ro  va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul roinsect.ro fara acordul prealabil al firmei AganTrust

Continutul si structura site-urilor firmei AganTrust sunt protejate prin drepturi de autor. 

Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei AganTrust .