Insecticid universal Forttox GP 500 ml

  • 2-3 Zile
     Insecticid universal Forttox GP 500 ml
  • Cod produs: forttox_gp_500ml
- +
Forttox GP este un insecticid gata de utilizare, insecticid de soc si remanenta. Este ambalat in flacon de 500 ml cu pulverizator. Compozitie: Cypermethrine , permethrine, esbiothrine, co-formulanti. Forttox GP este avizat de Comisia Nationala a Biocidelor din cadrul Ministerului Sanatatii cu numarul: 722/BIO/18/12.24.
Combate in mod eficient si durabil toate insectele (ex: tantari, muste, molii, pureci, capuse, acarieni, gandaci de bucatarie, furnici, paianjeni, etc.).
Moduri de aplicare:
1. Pentru insecte zburatoare: Se pulverizeaza spre plafon si pereti, se pulverizeaza pe tocurile de la usi si geamuri atat pe interior cat si pe exterior. Se poate pulveriza si pe perdele sau draperii sau chiar si in dulapurile de haine, Forttox GP fiind un produs fara parfum si care nu pateaza.
2. Pentru insecte taratoare: Se pulverizeaza direct pe insecte sau pe locurile frecventate de acestea, se pulverizeaza sub mobila din bucatarie sau in zonele ferite unde insectele se adapostesc.


 
Forttox GP nu se pulverizeaza direct pe alimente si nu se lasa la indemana copiilor. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare!

 


Ambalaj - sticla cu pulverizator 500 ml


Disponibilitate: Pe stoc


Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara


Taxa transport: 17 LEI