SET 10 HARTII LIPICI 50 x 20 cm
Setul 10 HARTII LIPICI 50 x 20 cm contine hartii cu lipici pentru aparatul de neutralizat insecte cu lipici (cod: GA1-30W).
Alte specificatii:
Model: Set hartii lipici
Cod produs: 170013
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005
Copiii
sunt tinte ideale pentru tantari: au pielea subtire, vasele sanguine
superficiale, usor de patruns. Ei nu suporta mancarimea,
cauzandu-si, prin scarpinare excesiva, mici rani care favorizeaza
infectarea cu bacteriile aflate in mod normal pe piele. La
persoanele sensibile, reactia depaseste mancarimea normala, mai
ales daca intepaturile sunt numeroase si in mai multe locuri: zonele
afectate se umfla si starea de rau se generalizeaza (urticarie,
scaderea tensiunii sanguine, simptome gastrointestinale, hipertermie
si soc anafilactic).
Tantarii ii regasiti oriunde: pe lacuri, mlastini, in delta, gradini de zarzavaturi etc. Posibilitatea sa intrati in contact cu minusculele vietati in astfel de locuri este de aproape 100%.
Mustele sunt insecte ale ordinului Diptera care poseda doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Prezenta unei singure perechi de aripi este esentiala pentru distingerea mustelor adevarate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate. Unele dintre mustele adevarate, in special cele din supra-familia Hippoboscoidea, au doar o pereche de aripi, neavand elitre.
Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzand un numar estimat de peste 240.000 de specii de insecte, desi doar aproximativ jumatate din acestea au fost studiate si descrise (circa 120.000 de specii) conform estimarii autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates. Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atat in termeni ecologici cat si medical, respectiv ecologic. Dintre acestea fac parte, mustele rapitoare Asilidae, tantarii (Culicidae), sunt extrem de importante datorita rolului lor in transmiterea unor maladii asa cum sunt malaria si febra galbena.
Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale. Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon. Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului. S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim.
Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale care le permit sa fie in mod constant de alerta pentru orice fel de primejdie. Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandu-le ca pericol, indepartandu-le de zona respectiva.